Ani operasyonda lider kadro yaralandı

Düzenleyen:
Ani operasyonda lider kadro yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’nın lider kadrosunun yuvalandığı kamplara gerçekleştirdiği operasyonların santim santim hesaplanarak yapıldığı ortaya çıktı.

Buket Güven ANKARA
Edinilen bilgilere göre, gerçekleştirlen operasyonlardaki başarının sırrı ‘müşterek analiz’ oldu. Askeri yetkililer teknolojiden de yararlanarak arazideki bilgilerini birleştirdi.  Sınır ötesi operasyon öncesinde müşterek olarak birlikte arazideki verilerle birlikte matematik hesabı yapıldı. Hedefler santim santim hesaplandı. Bu da başarıyı beraberinde getirdi.  Ani şekilde yapılan operasyonla lider kadronun yaralandığı da ortaya çıktı. Hava Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği operasyonların detayları bilinmediği için operasyonlar yapıldığında ‘gene dağ-taş bombalanmış’ yorumları yapılırdı. Ancak detayların ortaya çıkmasının ardından da TSK’nın operasyonlarında dağı-Taşı vurmadığı da bir kez daha netleşmiş oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...