Hakan Şükür'den utanç verici paylaşım

Düzenleyen:
Hakan Şükür'den utanç verici paylaşım

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Hakan Şükür, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile yine milli bir duruş sergileyemedi. Terör saldırısı istihbaratı nedeniyle taraftarların güvenliği için ertelenen maçın sebebini de hükümetle ilişkilendiren Şükür'e tepkiler büyüyor.

TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı, karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala gelen bir istihbarat üzerine ertelendi. Teröristlerin taraftarın arasına sızarak maç çıkışı büyük bir saldırı gerçekleştireceği bilgisi polisi alarma geçirdi ve son olarak maçın ertelenme kararı çıktı.

Bu gelişmeler üzerine FETÖ destekçisi Hakan Şükür yaptığı paylaşımla, taraftarların güvenliği için ertelenen mücadele için hükümete olan kinini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Futbol müsabakalarında birlik beraberlik mesajları verildiği bu dönemlerde Hakan Şükür, hükümet karşıtı protestoların önüne geçebilmek için derbinin ertelendiğini söyleyerek tepki toplayan bir paylaşımda bulundu.

Hakan Şükür'den utanç verici paylaşım

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...