Bu da PKK’lı İtalyan! Skandal paylaşım

Düzenleyen:
Bu da PKK’lı İtalyan! Skandal paylaşım

GÜNDEM Haberleri

PKK propagandası yaptığı için sınır dışı edilecek olan İtalyan kadının İstiklal Caddesi saldırısını "çok klas" diye nitelediği ortaya çıktı.

Kısa bir süre önce geldiği İstanbul’da PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve sınır dışı edilmesi gündemde olan 24 yaşındaki İtalyan turist kadın Giovanna Lanzavecchia’nın İstiklal Caddesi’ndeki  canlı bomba saldırısını facebook hesabından “çok klas” diye paylaştığı ortaya çıktı.

İtalyan haber ajansı ANSA, polisin düzenlediği operasyonla Milanolu Giovanna Lanzavecchia’nın Cumartesi akşamı Sultanahmet’teki bir internet kafede gözaltına alındığını yazdı.  Lanzavecchia’nın, sosyal medya hesaplarından PKK yanlısı içerikler paylaşmak ve bu terör örgütünün propagandasını yapmakla suçlandığı belirtiliyor. Geçen hafta İstanbul’a geldiği belirlenen Lanzavecchia’nın Sultanahmet’teki bir otelde kaldığı kaydedildi.

İĞRENÇ PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ!

Gözaltına alındıktan sonra Yabancılar Şubesi’ne götürülen İtalyan kadının, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği belirtildi. İtalyan Konsolosluğu yetkililerinin de, vatandaşlarının durumunu yakından takip ettiği aktarıldı. Giovanna Lanzavecchia’nın, Taksim’de Cumartesi sabahı gerçekleştirilen ve canlı bombayla birlikte 5 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının ardından Facebook hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti.

Lanzavecchia’nın, burada patlama olduğunu son dakika veren İngilizce bir haberi takipçileriyle “Taksim Meydanı. Çok klas bir şey (Piazza Taksim. Che figata)” sözleriyle paylaştığı görülüyor.

Yine Facebook paylaşımlarından Giovanna Lanzavecchia’nın, Nevruz nedeniyle Diyarbakır’a gitmeyi planladığının da anlaşıldığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...