MHP Grup Başkanvekili Vural: Türkiye'de hiç kimse teröre teslim olmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MHP Grup Başkanvekili Vural: Türkiye'de hiç kimse teröre teslim olmayacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Türkiye'de hiç kimse teröre teslim olmayacak" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, herkesin Türkiye'nin teröre teslim olmayacağı iradesini ortaya koyduğunu belirterek, "Önemli olan, devletimizin yetkililerinin de kendilerine verilmiş olan hukuki imkanları kullanmasıdır" dedi.

Beyoğlu'ndaki terör saldırısının yaşandığı İstiklal Caddesi'ne gelen Vural, esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başka vesilelerle geldiği İstanbul'daki temaslarının ardından İstiklal Caddesi'ne gelerek esnafı dolaşıp destek mesajı vermek istediğini söyleyen Vural, "Çok güçlü bir milletimiz olduğunu da görüyorum. Buradaki esnaf kardeşlerimizle birlikte Türkiye'de hiç kimse teröre teslim olmayacak. Terör, hepimizin özgürlüğüne, demokrasisine, hukukuna, birliğine ve bütünlüğüne saldırı düzenliyor. Terörü, bütün benliğimiz ve irademizle reddediyoruz. Herkes Türkiye'nin teröre teslim olmayacağı iradesini ortaya koyuyor. Önemli olan, devletimizin yetkililerinin de kendilerine verilmiş olan hukuki imkanları kullanmasıdır" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...