Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari'de top atışlarının ardından çatışma çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Hakkari'de top atışlarının ardından çatışma çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyon devam ederken, belirlenen hedeflere yapılan top atışlarının ardından polis ve askerler, bazı mahalelere girmeye başladı.

Girilen mahallelerde yoğun şekilde silah sesleri duyuluyor. Barikatların kaldırılıp, hendeklerin kapatılması ve PKK'lı grupların ilçeden temizlenmesi için 9 gün önce Yüksekova İlçe merkezinde başlatılan operasyonlar yoğun sürdürülüyor. Gece aralıklarla duyulan top sesleri, sabah saatlerinden itibaren yoğunlaştı. Patlayıcı düzenelkli hendek ve barikatların yoğun olarak bulunduğu Orman, Kışla, Kaniheyder, Cumhuriyet, Güngör ve Dize mahallelerinde operasyonların yoğunlaştığı gözlendi.
Belirlenen hedef ve bombalı tuzakların temizlenmesi ardından polis ve askerler zırhlı araçların desteğiyle mahalle aralarına da girmeye başladı. Polis ve askerlerin girdiği mahallelerden ise yoğun şekilde silah ve patlama sesleri duyuluyor.
İlçede güvenlik güçlerinin operasyonları hız kazanırken, çevrede de hava hareketliliği gözleniyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...