TSK Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarını vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
TSK Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarını vurdu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Türk Silahlı Kuvvetlerince, bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki Hakkurk, Haftanin, Avaşin ve Basyan kamplarına hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen 11 hedef imha edildi.

TSK, Kuzey Irak'taki PKK kamplarına hava harekatı düzenledi.  Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki PKK'nın Hakkurk, Haftanin, Avaşin ve Basyan kamplarındaki mühimmat deposu, korugan ve sığınakların bulunduğu 11 hedefe F-16 ve F-4 2020 savaş uçakları katıldığı 12 hava aracı ile hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen ve vurulan hedeflerin tam isabetle imha edildiği belirtildi. 

Genelkurmay Başkanlığı, tarafından yapılan açıklama şöyle; "23 Mart 2016 saat 21:00-21:30 saatleri arasında Irak kuzeyinde yapılan keşifler neticesinde, Hakkurk, Haftanin, Avaşin ve Basyan kamplarındaa tespit edilen 11 hedefe (mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar) 12 Hava aracı ile (F-16 ve F-4 2020 savaş uçakları) hava harekatı düzenlenmiş; tespit edilen ve vurulan hedefler tam isabetle imha edilmiştir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...