Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kundakçı ile polis arasında nefes kesen kovalamaca

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kundakçı ile polis arasında nefes kesen kovalamaca

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Küçükçekmece’de 76 yaşındaki Latife Çetinkaya’nın evini kundaklayarak ölümüne neden olan H.Ö.’nün polis ile yaşadığı nefes kovalamaca güvenlik kameralarına yansıdı. Kovalamaca sonucunda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınan H.Ö. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde 21 Mart tarihinde çıkan yangında çatı katında yaşayan Latife Çetinkaya hayatını kaybetmişti. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, kundaklama yapıldığı şüphesiyle rapor hazırladı. Raporda kapı önüne yığılan odun parçalarının tutuşturulmasıyla yangın çıktığı belirtilmesi üzerine soruşturmanın gidişatı da değişti. Soruşturmayı devralan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aynı binada oturan evli olan Y.Ş. isimli kadının, H.Ö. (24) isimli bir kişi ile arkadaşlık yaşadığını ve kısa süre önce ayrıldığını tespit etti. H. Ö.’nün genç kadını sürekli tehdit ettiği ve yangın gününde de evin yakınlarında güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Polis, H.Ö.’yü ve olay günü yanında bulunan S.T.’yi gözaltına aldı.
KUNDAKÇI İLE POLİSİN NEFES KESEN KOVALAMACASI KAMERADA
Görüntüleri inceleyen polis kundakçılık yaptığından şüphelendiği H.Ö’yü yangının çıktığı civarda aramaya başladı. Şahsın evinden çıktığını tespit eden polis, “dur” ihtarında bulunarak havaya ikaz ateşi açtı. Şahsın teslim olmaması üzerine polis ile H.Ö. arasında kovalamaca başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda zanlı konfeksiyon dükkanına girdi. Polisleri atlattığını düşünen H.Ö. saklandığı yerde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Gözaltına alınan H.Ö., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...