Teröristin babası 'Kızım ölsün diye çok dua ettim'

Düzenleyen:
Teröristin babası 'Kızım ölsün diye çok dua ettim'

GÜNDEM Haberleri

Sur’da öldürülen kadın teröristin babası Feyzullah Aysal, kızının cenazesinin PKK yandaşlarının provokasyonuna müsaade edilmediği için Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sur’da öldürülen kadın teröristin babası Feyzullah Aysal, kızının cenazesinin PKK yandaşlarının provokasyonuna müsaade edilmediği için Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Terör örgütünün yaptıklarının Kürtlükle ilgisinin olmadığını kaydeden Aysal, “Kürt davasıymış. Ben buna inanmıyorum ve buna ihanet davası diyorum” diye konuştu. Kızının terör örgütüne katıldığı gün “katil olmadan cenazesi gelsin” diye dua ettiğini anlatan Aysal, “Gazeteden kızımın öldüğünü öğrendik. ‘Devlet kızımı infaz etti’ diye... Ben buna inanmıyorum. Çünkü kızımı oraya götürdüler ve beceremeyince örgüt tarafından çocuğum infaz edildi. Polisimizi ve askerimizi şehit etmeden kızımın cenazesi gelsin diye çok dua ettim. Elhamdülillah o şekil oldu. Eğer orada kalsaydı, katil olsaydı, benim için zor olan buydu. Allah güvenlik güçlerimizi kaza ve beladan korusun” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...