Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siirt'teki terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Siirt'teki terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Siirt'te bu sabah saatlerinde PKK terör örgütüne yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.

Siirt'te, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah saatlerinde PKK terör örgütüne yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı, yapılan aramalarda örgütsel doküman ele geçirildi.
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ulus ve Algül mahallelerinde daha önceden belirlenen adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınırken, adreslerde aramalar yapıldı. Aramalarda örgütsel dokümanlar ele geçirildiği belirtildi. Polis bazı evlerde aramalarını sürdürürken, gözaltına alınan 10 kişi soruşturmalarının yürütülmesi için emniyete götürüldü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...