Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit sayısının neden arttığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit sayısının neden arttığını açıkladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "şehit sayısının artmasında, bölgedeki paralelci polis ve askerin etkisi olduğunu, istihbarat paylaşımında sorun çıkardıklarını söyledi.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralel Yapı ile mücadelede asla taviz vermeyeceğini, bu mücadelede zafiyet gösteren en yakını bile olsa affetmeyeceğini söyledi. Erdoğan, önceki sabah meclisteki bazı ihtisas komisyonu üyesi milletvekillerini külliyedeki kahvaltıda ağırladı. Edinilen bilgilere göre Erdoğan, yeni Anayasa, terörle mücadele, dokunulmazlıklar ve Paralel Yapı ile ilgili şu mesajları verdi: “Meclisin bu dönem en önemli görevi yeni Anayasa olmalı, ancak bu konuda bir tarih vererek, ‘2 ayda gündeme gelecek’ demek doğru değil. Yeni Anayasa iyice tartışılarak, olgunlaştırılarak kamuoyu önüne çıkarılmalı. AK Parti’nin tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin adımı önemlidir ve bunu destekliyorum. Zaman zaman operasyonlarda sıkıntılar yaşanıyor, şehitlerimiz geliyor. Bunun en büyük nedeni, bölgedeki Paralel Yapı’ya yakın güvenlik güçleridir. İstihbarat zafiyeti oluyor, bunlar istihbarat paylaşımından kaçınıyorlar. Bu sebeple şehit sayımız artabiliyor. O nedenle Paralel’le mücadele bizim vazgeçilmezimizdir. Bu konuda en yakınım bile olsa taviz vermem. Aksaklık olursa gereğini yaparım. Terör ve terörist (PYD/PKK) konusunda çifte standart uygulanmamalı. Görüştüğüm tüm liderlere bunu söylüyorum.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...