Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şimdi verin hesabını'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şimdi verin hesabını'

GÜNDEM Haberleri

Brüksel saldırganlarından birinin Türkiye'de yakalanıp sınırdışı edildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ama onlar serbest bıraktılar, hadi bakalım şimdi verin hesabını'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun'da toplu açılış töreninde konuştu.

''ŞEHİT SAYISI 300'Ü GEÇTİ, TERÖRİSTLERİN KAYIPLARI BUNUN EN AZ 10 KATI''
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız'' dedi.

''SAMİMİ DEĞİLSİN, BU ÜMMETİ PARÇALADIN''

İsim vermeden Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
''Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım.''

BRÜKSEL SALDIRILARI
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 34 kişinin hayatını kaybettiği saldırılara da değinen Erdoğan, ''Bunlar terör örgütü mensuplarına Avrupa Konseyi'nin yanında çadır kurduruyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. Ne oldu? Bak 2 gün sonra ne oldu? Alma mazlumun ahını... Yazık oldu o insanlara. Bu tür aciz yönetimler... İşte Gaziantep'te biz yakaladık, gönderdik, beyfendiler teröristi serbest bıraktılar. Hadi bakanlım şimdi verin hesabını. Terör tüm dünyanın sorunudur. İnşallah anlayacaklar'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...