Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyanet İşleri Başkanı'na Silvan’da seyyar 'jammer’lı koruma

Düzenleyen:
Diyanet İşleri Başkanı'na Silvan’da seyyar 'jammer’lı koruma

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, cuma namazına katılmak üzere geldiği Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde, uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı frekans karıştırıcı seyyar Jammer cihazıyla korundu. Jammer cihazını taşıyan polis, Görmez'i bir an olsun yalnız bırakmadı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, cuma namazına katılıp, hutbe vermek için geldiği Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde güvenlik güçleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alarak korundu. Silvan Selahaddin-i Eyyubi Cami’inde cuma namazı kılacak olan Mehmet Görmez’i ilçeye gelişinde Kaymakam Murat Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Rahmi Atılır ve İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir karşıladı. Mehmet Görmez’in gezisi sırasında, bir polisin sırtındaki frekans karıştırıcı ve sinyal kesici Jammer cihazı taşıdığı görüldü.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve beraberindekiler daha sonra Silvan İlçe Müftülüğü’ne geçerek, burada kısa bir konuşma yaptı. Silvan halkına geçmiş olsun dileğinde bulunan Görmez ve beraberindekiler daha sonra, Selahaddin-i Eyyubi Camii’ne geçti.
Diyanet İşleri Başkanı'na Silvan’da seyyar 'jammer’lı koruma

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...