Şehit yakını: Ağlama düşmanları güldürme

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit yakını: Ağlama düşmanları güldürme

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şehidin tabutunun başında nöbet tutan polisin ağladığını gören şehit yakını, "Ağlama, düşmanları güldürme" diyerek, polis memurunun gözyaşlarını sildi.

Yozgat'ın Şefaatli ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda şehit Özel Harekat polisi Osman Belkaya için cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı, Garnizon Komutanı Selçuk Yıldırım, şehidin meslektaşı, babası Yakup Belkaya ve diğer yakınları ile birlikte binlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazında geniş güvenlik önlemleri alındı. Cenaze namazı öncesinde oğlunu Türk bayrağına sarılı tabutla son yolculuğuna uğurlayan anne Afet Belkaya, "Beni de oğlumun yanına koyun, oğlum sen çok babayiğittin oğlum" diye ağlarken şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Şehit yakını: Ağlama düşmanları güldürme
Bu sırada şehidin tabutunun başında nöbet tutan bir polis memurunun ağladığını gören şehit yakını, "Ağlama düşmanları güldürme, ağlama" diyerek polisin gözyaşlarını sildi.
Şehit yakını: Ağlama düşmanları güldürme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazını şehidin babası Yakup Belkaya ile yan yana kıldı. Şehit Osman Belkaya'nın naaşı, helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere Şefaatli İlçe Mezarlığı'na götürüldü.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...