Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eroğlu: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele sürecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eroğlu: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele sürecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Asla geri adım atmamız mümkün değil. Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele devam edecek." dedi.

Eroğlu, beraberinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya Valiliğini ziyaret ederek, Vali Süleyman Kamçı ile görüştü.

Bakan Eroğlu, ziyaret sonrası valilikte düzenlediği toplantıda, Malatya'nın her geçen gün büyüyerek geliştiğini belirterek, kente müjdelerle geldiğini ifade etti.
"Teröristin iyisi kötüsü olmaz"

Türkiye'nin her geçen gün geliştiğini, bu gelişmenin önünü kesmek isteyenlerin bulunduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye geliştikçe, büyüdükçe Türkiye'den çekinen 'Artık Türkiye de çok oluyor' diye önünü kesmek isteyen bazı ülkeler var. Bunlar maalesef terör örgütlerine büyük destek veriyorlar. Bunların başında PKK'ya destek o bazı ülkelerden geliyor. DAEŞ'e destek onlardan geliyor. Ama bazen bu döner kendilerini de vurur o nedenle terörün, teröristin iyisi kötüsü olmaz. Sadece Türkiye'nin değil, bütün dünyanın terörizme ve teröriste karşı tam bir mücadele yapmaları gerekir diye düşünüyorum. Türkiye'de bu mücadele devam ediyor. Asla geri adım atmamız mümkün değil. Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadele devam edecek."
"Reformlarımızı hızlı şekilde gerçekleştireceğiz"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise AK Parti hükümetleri döneminde suya hayat vererek Türkiye'yi susuz bırakmadıklarını belirterek, HES'lerle de Türkiye'nin enerjisine katkıda bulunduklarını açıkladı.

Hükümetin çalışmaları hakkında bilgi veren Tüfenkci, "Önümüzdeki dönelerde reformlarımızı hızlı şekilde gerçekleştireceğiz. Seçim vaatlerimizin ise yüzde 100'üne yakının gerçekleştirmiş bulunuyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...