Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatay'da teröristler öldürüldü

Düzenleyen:
Hatay'da teröristler öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde yapılan operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi, 2 asker de yaralandı.

Amanos Dağları'nda jandarma özel harekat timlerinin sürdürdüğü operasyonla sırasında akşam saatlerinde Kırıkhan İlçesi Bektaşlı Mahallesi kırsalında PKK'lılarla sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 asker de yaralandı.
Yaralı askerler Kırıkhan Devlet Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

ASKERİ ARACA BOMBALI TUZAK KURULMUŞTU

Amanoslar'da operasyonun devam ettiği bildirilirken, 15 Mart tarihinde de çatışmanın yaşandığı bölgenin yakınındaki Deliçay mevkiinde askeri araca bombalı tuzak kurulmuştu. Hassa Sınır Karakolu'na ait askeri araç Hatay-Kırıkhan Karayolu'nda giderken teröristlerce yol kenarına döşenen bomba patlatılmış, şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Ayrıca, Hatay'da yine Amanos Dağları'nın kırsalında yakın zamanda yürütülen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında PKK'lılara ait sığınak ve depolar bulunmuş, buralarda yapılan aramalarda ise 80 kilo patlayıcı ve dinamit lokumu ele geçirilmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...