PKK'lı terörist için taziye çadırı kuran bir kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PKK'lı terörist için taziye çadırı kuran bir kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 5 zanlıyla terörist için taziye çadırı kuran bir kişi tutuklandı.

Antalya'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 zanlıdan 5'i ile öldürülen PKK'lı terörist için taziye çadırı kuran bir kişi tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik 28 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 24 kişiden, emniyetteki işlemleri tamamlanan 10 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Zanlılarla birlikte Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi'nde Şırnak'ın İdil ilçesinde öldürülen PKK terör örgütü üyesi Yunus A. için taziye çadırı kuran kardeşi A.A. da adliyeye getirildi.

Aralarında A.A'nın da bulunduğu 6 zanlı mahkemece tutuklanırken, 5 zanlı ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...