Silivri'de çatışma: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Silivri'de çatışma: Ölü ve yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Silivri'de çalıntı olduğu gerekçesiyle polisin durdurduğu otomobil, aniden geriye doğru hızla giderek önce polis aracına çarptı. Daha sonra araçtan inen 3 kişi, silahla polisin üzerine yürüdü.

İkaz atışına rağmen durmayan bu kişilerin üzerine polis ateş açtı ve olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay, Silivri TEM Bağlantı Yolu'nda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Otoyol trafik polisi ekibi, çalıntı olduğu gerekçesiyle 34 F 86 17 plakalı otomobili  durdurmak istedi. Otomobil bir süre sonra durdu ancak hızla  geriye hızla gelerek polis aracına çarptı. Araçtan inen ve tabanca ile kendilerinin üzerine yürüyen  3 kişiyi gören polis ekibi,  önce havaya ikaz ateşi yaptı. Bu kişilerin durmamaları üzerine de polisler ateşle karşılık verdi.  Olay sırasında Selçuk Mercan kaybetti. Aynı araçta bulunan Erdinç K., ise yaralı olarak yakalandı. Polis karışıklıktan faydalanarak olay yerinden kaçan bir kişiyi yakalamak için operasyonları sabaha kadar sürdürdü. Sabah saatlerinde olay sırasında firar eden İbrahim K., da yakalanarak gözaltına alındı.
İbrahim K.’nın daha önceden oto hırsızlığı, otodan hırsızlık, hırsızlık, sahte kimlik kullanmak, çocuk kaçırma, iftira, uyuşturucu kullanmak, kapkaç suçlarından 32 kez polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı. 
Polisin  olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...