Lütfi Elvan: Gençlik bizim geleceğimizdir

Düzenleyen:
Lütfi Elvan: Gençlik bizim geleceğimizdir

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Malatya İşadamları Derneği’nin (MİAD) 60. Aylık Toplantısı’nın konuşmacı misafiri oldu.

Holiday INN Airport Otel’de tertip edilen toplantıya 300’ü aşkın misafir iştirak etti. Toplantıda bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu belirterek, “Orta ve uzun vadede kalkınmak istiyorsak eğer, bu gençlerimizle olacaktır. Artık iş arayan değil işveren gençlerin yetişmesi için çalışmalar yapıyoruz. Üniversiteden yeni mezun olmuş ve iş arayan gençlerimizin, iş bulana kadar sağlık harcamalarını karşılıyoruz.  Liseden mezun olan gençlerimizin de 20 yaşına kadar olan sağlık harcamalarını yine biz karşılıyoruz. Bunun dışında 100 bin TL kredi desteği veriyoruz ve bu kredi desteğinin yüzde 85 kefaletini devletimiz karşılıyor. Vergi muafiyeti kolaylığı da çalışmalarımız arasında yer alıyor” diye konuştu. 
MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş da Malatya’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi ve kentin sağlık merkezi olmayı hak ettiğini belirterek, “Kentimize bir onkoloji hastanesi istiyoruz. Bu konuda biz işadamlarına görev düşerse seve seve yapmaya hazırız. Nitelikli bir üniversite ise Malatya’nın önemli ihtiyaçlarından bir diğeridir” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...