Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adım adım Musul'a, şimdiki öncü operasyon!

Düzenleyen:
Adım adım Musul'a, şimdiki öncü operasyon!

GÜNDEM Haberleri

Irak ordusunun perşembe günü başlattığı Musul operasyonunda terör örgütü DAEŞ'in Iraklı güçlere karşı direniş göstermediği belirtildi.

DAEŞ'in saldırılara karşı sivilleri kalkan olarak kullandığı ortaya çıkarken, askeri uzmanlar da söz konusu harekâtın Musul kent merkezini geri almak için beklenen büyük operasyon olmadığı görüşünü dile getirdi. Iraklı askeri uzman Abdulkerim Halaf, "Beklenen operasyon bu değil. ABD'nin baskısı sonucu düğmeye erken basıldı" dedi. Askeri uzman Davud Saadi ise, "Hedef DAEŞ'in tepkisini ölçmekti. Örgütün Irak ordusuna ne kadar karşı koyabileceği değerlendirilmek isteniyor" diye konuştu. Bu arada, ABD'nin havadan Sünni gruplar ve Peşmerge'nin havadan destek verdiği Irak ordusunun dün yine iki köyü DAEŞ'ten geri aldığı ve burada Irak bayraklarının asıldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...