AK Parti'nin "Türkiye Bülteni" dijital ortamda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'nin "Türkiye Bülteni" dijital ortamda

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti'nin, yayım hayatında 13 yılı geride bırakan süreli yayını, "Türkiye Bülteni" içeriğinden tasarımına kadar baştan aşağı yenilenerek, dijital ortamda da okurlara sunuldu.

AK Parti Genel Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tanıtım ve Medya Başkanlığında yapılan yenilikler arasına "Türkiye Bülteni"ni de ekledi.

Tasarımı ve içeriği yenilenen dergi, artık dijital ortamda da yer alıyor. Aylık çıkan "Türkiye Bülteni" IOS ve Android tabanlı tüm akıllı telefon ve tabletlere Google Play ve Apple Store'lardan ücretsiz olarak indirilebilecek.

Partide yapılan aylık çalışmalar, güncel siyasi konular, kültür, sanat, edebiyat alanında ve dünyada yaşanan gelişmelerden derlenen haberlerin yer aldığı dergide, özel röportajlara da yer veriliyor.

Dijital ortamda herkes tarafından ücretsiz okunabilecek
Tüm teşkilatlara basılı halde dağıtılan dergi, dijital ortamda herkes tarafından ücretsiz okunabilecek.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Çelik, günümüzün en önemli iletişim araçlarından biri olan dijital mecralara büyük önem verdiklerini belirterek, içeriği ve tasarımı yenilen "Türkiye Bülteni"ni, herkesin okuyabilmesi için dijital ortamda çıkarmaya başladıklarını bildirdi.

"Hem okunacak hem izlenebilecek dergi"
Çelik, "Aylık olarak planladığımız dergide, özel haber ve özel röportajlara yer vereceğiz. Haberlerin videoları ve fotoğraf galerileri ile hem okunup hem izlenebilecek renkli bir dergi oluşturuyoruz." diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...