Diyarbakır'da başhekime silahlı saldırı düzenleyen zanlı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da başhekime silahlı saldırı düzenleyen zanlı yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'da Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Gedik'e silahlı saldırı düzenleyip, 3 kişinin yaralanmasına neden olmaktan aranan M.K., yakalandı.

Diyarbakır'da 23 Şubat günü Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Gedik aracına bindiği sırada yaklaşarak ateş açan, başhekimin şoförü ile çevreden bulunan 2 kişinin yaralanmasına neden olan M.K. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Saldırgan M.K'nin hastane kantinini işlettiği, olay günü ise korumalarla bilinmeyen bir nedenle tartıştıklarını belirledi. Saldırı sonrası kaçan M.K'nın her yerde izini süren polis ekipleri bulunabileceği bütün adreslere baskın düzenledi. Polis dün akşam 450 Evler semtinde düzenlediği operasyonla M.K.'yı, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen M.K. sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...