Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şairi Köşk'e davet etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şairi Köşk'e davet etti

GÜNDEM Haberleri

Yerel bir televizyon kanalında kendi yazdığı "Ben Anadolu'yum" adlı şiiri okuyan ve bir anda gündem olan Hacı Gürhan isimli şair, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından köşke davet edildi.

Malatya'da yerel bir televizyon programında kendi yazdığı "Ben Anadolu'yum" adlı şiiri okuyan ve kısa sürede milyonların gönlünde taht kuran Hacı Gürhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.

SOSYAL MEDYAYI KASIP KAVURDU

Malatya'nın yerel kanalı ER-TV'de bir programda kendi yazdığı "Ben Anadolu'yum" adlı şiiri okuyan Hacı Gürhan isimli şairin, sosyal medyaya düşen videosu kısa sürede 30 milyon kişiye ulaştı, 2 milyon görüntülenme aldı ve yüz binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Gürhan, okuduğu şiirin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.

ERDOĞAN KÜLLİYEYE DAVET ETTİ

Okuduğu şiirle bir anda popüler olan ve milyonların beğenisini kazanan Hacı Gürhan, tüm Türkiye'de vatan sevdalısı bir şair olarak anılmaya başlandı. Gürhan'ının okuduğu şiir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dikkatinden kaçmazken, Cumhurbaşkanı, Malatyalı şairi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etti.

Hacı Gürhan'ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...