Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu yaralı Türkmenleri ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu yaralı Türkmenleri ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, terör örgütü DAEŞ'in, Kerkük'ün Tazehurmatu kasabasında düzenlediği kimyasal saldırıda yaralanan Türkmenleri, tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, terör örgütü DAEŞ'in 9 Mart'ta Kerkük'ün Tazehurmatu kasabasında düzenlediği kimyasal saldırıda yaralanan Türkmenleri tedavi gördükleri Polatlı Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralılara acil şifalar dileyen Topçu, "Bizim medeniyet coğrafyamızın derdi, sıkıntısı, tasası, eziyeti, cefası, Ankara'nın meselesidir. Ankara, Şam'dan da Bağdat’tan da Doğu Türkistan'dan da Çeçenistan’dan da Kırım’dan da velhasılı Adriyatik'ten Çin Seddi'ne bu coğrafyadaki bütün kardeşlerimizden sorumludur." dedi.
"Ameliyatı ay yıldızsız yapamayacaksınız"

Ankara'nın sorumluluğunun gereğini yaptığını ve yapmaya da devam ettiğini vurgulayan Topçu, şöyle konuştu:

"Buradan küresel güçlere de sesleniyorum; bizim medeniyet coğrafyamızda düşündüğünüz ameliyatı, ay yıldızsız yapamayacaksınız. Bu medeniyet coğrafyamızın üzerinde yaşayan her bir kardeşimizin üzerinde önce Allah var, sonra Türkiye devleti ve milleti var."

Hastanede annesiyle tedavi gören 1 yaşındaki Taqa Yaşar Abbas Albayati'yi gören Topçu'nun, gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...