Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK’nın keskin nişancıları böyle vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
PKK’nın keskin nişancıları böyle vuruldu

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Hakkari Yüksekova’da güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlarda aralarında keskin nişancıların da bulunduğu PKK’lılar böyle vuruldu.

Yüksekova’da 13 Mart’taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, arama tarama faaliyetleri ile çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi çalışmaları kar altında devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde güvenlik güçleri ile ağır silahlar kullanan PKK mensupları arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor.

Güvenlik güçlerinin, Güngör Mahallesi’nde yürüttüğü operasyon esnasında PKK’lılarla çatışma yaşandı. Çatışmada, 3 PKK’lı etkisiz hale getirildi. Bunlardan 2’sinin örgütün keskin nişancısı olduğu belirtildi. Bu arada bölgedeki aramada, 3 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası, 2 av tüfeği, 20 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 adet bomba atar mühimmatı, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan muhtelif malzeme ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...