Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak’ta Tatar ailesine saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Şırnak’ta Tatar ailesine saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Şırnak’ta teröristler, kentte görevli asker ve polislere yemek verdiği gerekçesiyle PKK yandaşları tarafından eleştirilen Aslan Tatar’ın akrabalarına saldırdı. Saldırının ardından çıkan çatışmada, bir genç hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, sokağa çıkma yasağının sürdüğü kentin İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Teröristler, kentteki operasyonda görevli asker ve polislere geçtiğimiz günlerde yemek verdiği gerekçesiyle PKK yandaşları tarafından eleştirilen Aslan Tatar’ın akrabalarına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından teröristler ile bölgede bulunan korucular arasında çatışma çıktı. Bu sırada, hava almak için balkonda bulunduğu öğrenilen 17 yaşındaki Bayram Tatar hayatını kaybetti, aileden bir kişi de yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bölgede, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma sürüyor.

Öte yandan, hayatını kaybeden Bayram Tatar’ın babası Mehmet Tatar’ın korucubaşı olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...