Bakan Yılmaz, Sarı ve Ünal, Sur'da incelemede bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Yılmaz, Sarı ve Ünal, Sur'da incelemede bulundu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu.

Yılmaz, Ünal ve Sarı, Sur ilçesinde bulunan ve teröristlerin saldırısı sonucu yanan tarihi Fatih Paşa Camisi ve operasyonlar ile arama tarama çalışmaların bittiği mahallelerde inceleme yaptı.

Tarihi Hasan Paşa Hanı'nda bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Bakanlar Yılmaz, Ünal ve Sarı, onlarla sohbet etti.

Bakanlar, tarihi İç Kale ve Diyarbakır Müzesi'ni de gezdi.

Bakanlara, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu da eşlik etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...