HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan’ın koruması şehit oldu

Düzenleyen: /
Erdoğan’ın koruması şehit oldu
Diyarbakır, Şehit, Erdoğan Koruma, Necdet Alıcı, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da şehit düşen 7 polisten biri olan Necdet Alıcı’nın, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde polis korumalığını yaptığı ortaya çıktı

Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından servis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit düşen 7 polis memurundan biri olan 48 yaşındaki Necdet Alıcı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde polis korumalığını yaptığı ortaya çıktı.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Demirtaş Mahallesi’ndeki şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatılırken, yakınları da acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Metanetini korumaya çalışan ve gırtlak kanseri tedavisi gördüğünden kısık bir sesle konuşabilen baba Neşet Alıcı, oğlunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde koruma polisi olarak görev yaptığını da söyledi.

Erdoğan’ın koruması şehit oldu
Erdoğan’ın koruması şehit oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...