Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bornova HDP eşbaşkanı gözaltına alındı

Düzenleyen:
Bornova HDP eşbaşkanı gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de bu sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda araladında HDP Bornova ilçe eşbaşkan S.S'nin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Daha önceki dönemlerde eylemleri organize eden derneklerde yapılan aramalarda ele geçirilen örgütsel pankart afiş ,PKK bayrağı, Abdullah Öcalan posteri bulunması üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında yapılan operasyonda, ikisi örgütsel terör örgütü ile bağlantılı dernek başkanı, bir tanesi Bornova HDP eşbaşkanı olmak üzere toplam sekiz kişi yakalandı. Operasyonda aynı zamanda geçen sene Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun şüphelisi olan ve tutuklu bulunan sanığın akrabalarının da olduğu öğrenildi. Ayrıca yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...