Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan milletvekilinden şehit ailesine ziyaret

Düzenleyen:
Azerbaycan milletvekilinden şehit ailesine ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Paşayeva, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cin'in ailesini ziyaret etti.

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin'in ailesini ziyaret etti.

Paşayeva, şehidin Elvanpazarcık beldesinde yaşayan babası Şaban ve annesi Azime Cin'le görüşerek başsağlığı diledi.

Anne Cin'le sohbet eden Paşayeva, şehitliğin önemli bir makam olduğunu belirterek "İnsanın evladı, bir anda milletin evladı olur. Sizin evladınız, milletin ve vatanın evladıdır. Nur içerisinde yatsın. Sizin şehidiniz ve oğlunuz, bizim de şehidimizdir." dedi.

Paşayeva, Azerbaycan'da da şehitler için büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek "İnşallah, şehitlerimizin kanı yerde kalmaz. Devletimiz, vatanımız, terörle mücadele terörün inşallah kökünü kurutur. Azerbaycan olarak biz de yanınızdayız. Biz de 20 binden fazla şehit verdik, genç dostlarımızı, arkadaşlarımızı ama şehitlerimiz olmasaydı ne olurdu?" diye konuştu.

Daha sonra, Paşayeva, anne ve baba Cin ile şehidin mezarını ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından, şehit için dua edildi.

"Türkiye'nin şehidi, Azerbaycan'ın şehididir"
Paşayeva, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Azerbaycan adına şehit ailesine başsağlığında bulunmayı kendilerine borç bildiklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Türkiye'nin şehidi Azerbaycan'ın şehididir. Burada bir şehit haberimiz gelince sizin kadar biz de üzülürüz. Azerbaycan adına şehidimize Allah'tan rahmet, ailesini başsağlığı diliyoruz. İnşallah bu terörün kökü kurutulacak. Huzurlu günler uzakta değil. Biz, terörle mücadelede kardeş Türkiye'mizin yanındayız. Biz, bir milletin iki devletiyiz. Bugünleri de birlik beraberlik içinde, teröre ve terör örgütleri ile arkasında duranlara karşı da birlikte mücadelemizi daha da arttıracağız. İnşallah, terörün kökünü kurutacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...