Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enver Ağabey'e Medya Onur Ödülü

Enver Ağabey'e Medya Onur Ödülü

GÜNDEM Haberleri

"2012'nin En İyi İletişimcileri" ödül töreninde, gazetemizin kurucusu Enver Ören Ağabey, "Medya Onur Ödülü"ne layık görüldü.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi tarafından 3054 öğrenci arasında yapılan anketle belirlenen 'Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri 2012' dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu sene ilki gerçekleştirilen ödül töreninde Üniversite Konseyi ve Mütevelli Heyeti tarafından "Medya Onur Ödülü"ne İhlas Holding ve gazetemizin kurucusu Merhum Enver Ören Ağabey layık görüldü. Üniversitenin Alev Ofluoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Gündüz, bu çağın iletişim çağı olduğunu belirterek, "Benim telefonla tanışmam okul yıllarımda oldu. İlk olarak annemi aramıştım. Ama şimdiki nesiller çok farklı iletişim araçlarına sahip. İleride daha farklı araçlar kullanacağız" dedi.

##tgvideo##

ONA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM
Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç ise, 22 yıl önce iletişim sektörüne atıldığını ve kendisini bu sektörün şanslı bireyleri arasında gördüğünü kaydetti. Çalkılıç, "Biz Merhum Enver Ören Ağabey'in yanında çalışmaya başladık. Merhum Birand gibi ustalarla aynı dönemi yaşadık. Şimdiki nesillerin bu şansı yakalaması için çok çalışması gerek. Ben Enver Ağabey'e çok şey borçluyum. Bu ödülleri biz vermiyoruz. Onlar layık olduğu için alıyorlar " diye konuştu. Konuşmaların ardından Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Enver Ağabey'in ödülünü İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'e verdi. Enver Ağabey'in yakın dostlarından olan Dr. Ofluoğlu, "Bugün benim için çok gururlu ancak bir o kadar da buruk bir gün " diyerek duygulu anlar yaşadı.
İhlas Gazetecilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeniz Nuh Albayrak'ın da katıldığı nbsp;törende, diğer ödül sahiplerine de ödülleri takdim edildi.


Enver Ağabey'e Medya Onur Ödülü nbsp;

'Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri 2012' töreni, Alev Ofluoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. nbsp;



nbsp;Enver Ağabey'e Medya Onur Ödülü

AHMET MÜCAHİD ÖREN, BABASINI ANLATTI:
İNSANLARA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞTI
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ahmet Mücahid Ören, "Kıymetli Enver Bey'in vefatının hemen akabinde verilen bu ödülü çok anlamlı buluyorum" dedi. nbsp;Yeni Yüzyıl Üniversitesi yönetimine ve öğrencilerine teşekkür eden Ahmet Mücahid Ören, "Enver Bey hayatı boyunca 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' Hadis-i Şerif'ini düstur edindi ve sözlerin en kıymetlisinin emrettiği gibi yaşayıp hizmet etti"diye konuştu. Enver Bey'i anlatmak için ne kelimelerin ne de zamanın yetmeyeceğini ifade eden Ahmet Mücahid Ören sözlerini şöyle sürdürdü: "Enver Bey'i anlatan geniş bir çalışma yapıyoruz. İnşallah ileride hatıralarının olduğu bir eser çıkaracağız. Onun kısa bir hatırasını da burada sizinle paylaşayım. Toplum pek bilmez, nbsp;kendisi bu salonların çok yabancısı değildi. Çünkü o biyoloji öğretmeniydi. Her türlü anarşinin kol gezdiği bir dönemde okullar karışık, sınıflar gürültüden geçilmiyor. Sadece Enver Bey'in sınıfında çıt çıkmıyor. İnsanlar merak ediyor ve soruyorlar; 'Sen nasıl yapıyorsun?' diye… O da 'Ben sene başında öğrencileri toplarım. 'Herkese benden 5' derim. 'Hepiniz sene başında sınıfınızı geçtiniz. Bundan sonra anlatacaklarımı Allah rızası için dinlerseniz size hayatınızda faydalı olur' diyorum. Gerisi malum. Sonradan gazetecilik, televizyonculuk birçok alanda ilkleri yaşattı. Kendisini minnetle anıyoruz, ona layık olmaya çalışacağız."


İŞTE ÖDÜL ALANLAR
Medya Onur Ödülü: Dr. Enver Ören
En İyi Anchorman: Mehmet Ali Birand
En İyi Köşe Yazarı: Ahmet Hakan nbsp;
En İyi TV Kanalı: Kanal D
En İyi Gazete: Habertürk Gazetesi
En İyi Radyo Kanalı: Best FM
En İyi İnternet Haber Sitesi: Mynet
En İyi Anchorwoman: Nazlı Tolga
En İyi TV Dizisi: İşler Güçler
En İyi Yarışma Programı: Kim Milyoner Olmak İster?
En İyi Haber Kanalı: Habertürk TV
En İyi Tartışma Programı: Türkiye'nin Nabzı-Didem Arslan
En İyi Kültür-Sanat Programı: Ayna
En İyi Belgesel Programı: Doğada Tek Başına
En İyi Ekonomi Programı: Piyasa Ekranı
En İyi Hafta Sonu Programı: Ceren Bektaş'la Hafta Sonu
En İyi Sabah Haber Programı: Fatih Portakal ile Çalar Saat
En İyi Talk Show: Beyaz Show
En İyi Spor Programı: %100 Futbol
En İyi Ana Haber Bülteni: Star Haber
En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi
En İyi Sağlık Programı: Doktorum
En İyi Gençlik Programı: Kampüs Magazin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...