Yılmaz: Bütün dertleri Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yılmaz: Bütün dertleri Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz. Bütün dertleri Ortadoğu'daki güç mücadelelerinin aracı olarak Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak." dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyaret için geldiği Adıyaman'da, İl Özel idaresi tarafından Beşpınar Vadisi'nde yaptırılan mesire alınında incelemelerde bulundu.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) dinlenme tesislerinde verilen yemeğe katılan Yılmaz, ardından parti binasına geçerek İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Cizre'de, Silopi'de, Diyarbakır Sur'da operasyonların bittiğini belirterek, bir taraftan terörle en etkili ve kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini, diğer taraftan da vatandaşı terörden ayırıp onları da en güçlü şekilde kucaklayacaklarını belirtti.

"Birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirelim"

Suriye'deki olayların Türkiye'ye sıçratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

"Birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirelim. Bu yaşananlar Türkiye'den ziyade sınırımızın dışındaki gelişmelerle çok yakından ilgilidir. Onu da belirtmek isterim. Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz. Birileri istiyor ki Türkiye de Suriye gibi olsun, Türkiye de Irak gibi olsun. Burada yaşayan Kürt insanı için değil Türkiye'nin menfaati için değil, bunların bütün derdi Esed rejimini korumak, Ortadoğu'daki güç mücadelelerinin aracı olarak Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...