Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 2 polisi yaralayan teröristler adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Adana'da 2 polisi yaralayan teröristler adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Adana'da korsan gösteri düzenleyip, müdahale eden ekipleri molotofkokteyli atarak 2 polisi yaralayan terör örgütü mensuplarının da aralarında bulunduğu 6 PKK'lı adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin PKK adına korsan gösteri düzenlediği bildirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2 Nisan'da merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu ile Gülbahçesi mahallelerinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenledi. Ekiplerin eş zamanlı olarak girdiği 20 ayrı adresten, bölücü terör örgütü adına korsan gösterilere katılanlar ile sosyal paylaşım sitelerinde örgüt propagandası yaptıkları belirlenen 11'i çocuk 17 kişi gözaltına alındı. Yaşı küçük olan 11 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda, ruhsatsız silahlar ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, korsan gösteri eylemlerinde tanınmamak için kullanılan maskeler, içerisinde suç unsuru olduğu değerlendirilen bilgisayarlar, cep telefonları ve hafıza kartları ile çok sayıda örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılardan 1'i kadın 6 zanlının PKK terör örgütü adına sokak eylemleri düzenleyip, müdahaleye gelen ekiplere molotofkokteyli atarak 2 polisin yaralanmasına neden oldukları ortaya çıktı. Zanlıların sorgularında, PKK/KCK terör örgütü paylaşımları yapıp öz yönetim adı altında şehir ve mahalle meclisleri oluşturduğu tespit edildi.
11 çocuğun sorguları sürerken 1'i kadın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...