Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: 'Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmayın'

Düzenleyen:
Bahçeli: 'Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmayın'

GÜNDEM Haberleri

Bahçeli, Nusaybin'deki operasyonlarla ilgili ise "Sivilleri güvenli bölgeye alın, şehri boşaltın ve Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmayın" değerlendirmesini yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, son bir hafta içinde şehit olan güvenlik görevlilerinin isimlerini okuyarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Türk milletinin neşesinin olmadığını ve sevincine gölge düştüğünü savunan Bahçeli, "Nusaybin'e gelesiye kadar, el yapımı patlayıcıları binaların kolon diplerine yerleştiren katiller, şimdi taktik değiştirmişler ve bombaları duvarların içine yerleştirerek sıvayla kapatmışlardır. Son günlerde bu adiliğin, bu alçaklığın bedeli vatan evlatları tarafından ağır şekilde ödenmektedir." dedi.

"HDP'lilerin dokunulmazlık zırhını delelim"
Dokunulmazlıkların kaldırılması konusuna da değinen Bahçeli, "Teröre destek veren, bölücülüğün peşine takılan, suç ve cinayetlerde fiilen payları bulunan PKK'nın Meclis'teki uzantılarıyla ilgili dokunulmazlıkları öncelikli olarak ve acilen kaldıralım. HDP'lilerin dokunulmazlık zırhını delelim, bu millet bunu istiyor." diye konuştu.

Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başbakan size tavsiyem şudur: Nusaybin ve diğer operasyon yapılan il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza çağrıda bulunun. Onlara 3 gün mühlet verin ve şehirleri tahliye etmelerini sağlayarak herkesi emniyetli yerlere alın. Arkasından da Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş koymayın. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayın."

"Erdoğan ABD'de Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil etmiştir"
Erdoğan'ın ABD'ye intikali sırasında havaalanında başlayan olumsuzluklar bizlerin gözümüden kaçmamıştır. Erdoğan'a bakışımız bellidir. Ancak Erdoğan ABD'de Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil etmiştir. Erdoğan'ı bir manga askerle karşılanmması saygısızlıktır. Erdoğan'a basın özgürlüğü hatırlatması yapan Obama sıra teröre gelince gözlerini yummaktadır. Teksaslının canı can da Yozgatlının canı patlıcan mıdır? Hiç olmazsa insani erdemlerin yanında durmasını istiyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...