Davutoğlu'ndan PKK'ya: Muhatabınız güvenlik güçleri

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan PKK'ya: Muhatabınız  güvenlik güçleri

GÜNDEM Haberleri

“Elinde silah ve kan olan terör örgütünün muhatabı biz değil, milletimizin güçlü iradesini yansıtan güvenlik güçlerimizdir.”

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadelenin büten teröristler temizleninceye kadar süreceğini belirterek, “Bizden kimse elinde silah ve kan olan terör örgütünü muhatap almamızı beklemesin” dedi. Başbakan Davutoğlu partisinin grup toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. “Serok Ahmet” sloganları arasında konuşmasına başlayan Davutoğlu şunları söyledi:
ÇÖZÜM SÜRECİ: Türkiye, dün sürdürdüğü çözüm sürecinde nasıl doğru bir siyaset izliyorsa, bugün de yürüttüğü kararlı terörle mücadele süreciyle aynı ölçüde doğru bir siyaset izlemektedir. Millet hükümetin yürüttüğü her iki sürece de büyük destek veriyor. Terörle mücadele büyük bir kararlılıkla sürüyor.
TERÖRLE MÜCADELE: Terörle mücadeleden asla geri dönüş olmayacak. Şehirlerimizi yaşanmaz hale getiren, medeniyet mirasımızı talan eden bu barbar terör örgütüne karşı büyük başarılar elde ettik. Güvenlik güçlerimiz şehirlerdeki terör odaklarını tek tek temizledi, temizliyor. Bizden kimse elinde silah ve kan olan terör örgütünü muhatap almamızı beklemesin. Bizim bundan sonra tek muhatabımız vardır, o da milletimizdir, milletimizin her bir ferdidir. Terör örgütleri ancak milletimizin güçlü iradesini yansıtan güvenlik güçlerimizin muhatabı olabilirler.
İFTİRA KAMPANYASI: Son günlerde şahsım ve Hükümetimizin terörle mücadele kararlılığını diline dolama cüretkarlığı gösteren bazı kesimler türedi. Bu mesnetsiz iftiralar bizim milletimizle kucaklaşmamızdan, güvenlik güçlerimizin destansı kahramanlıklarından duyulan hasedin ürünüdür. Ankara’dan çıkmayanlar, çıkamayanlar, AK Parti’nin tökezlemesi için terör örgütüne ve hain odaklara casusluk yapanlar, bu millete bunun hesabını veremez. 
ERDOĞAN’A HAKARET: Alman medyasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kabul edilemez. Kişisel ideolojik tatmin ve reyting uğruna kimse Sayın Cumhurbaşkanımızın onuruyla oynayamaz, oynatmayız. Bunu herkes bilmelidir. Merkel’le yaptığım telefon görüşmesinde, Alman basınındaki bazı programlara dikkat çektim. Merkel de, “Bu programların asla Almanya Hükümeti’nin pozisyonunu yansıtmadığını” ifade etti. Angela Merkel’e, yaptığı açıklama dolayısıyla teşekkür ediyorum. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...