İstanbul Valiliği 1 Mayıs kararını verdi!

Düzenleyen:
İstanbul Valiliği 1 Mayıs kararını verdi!

GÜNDEM Haberleri

Memur-Sen'in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim Meydanı'nda kutlamak için yaptığı başvuru İstanbul Valiliği tarafından reddedildi.

Memur-Sen mart ayı içerisinde 1 Mayıs'ı İstanbul Taksim Meydanı'nda kutlamak için İstanbul Valiliği'ne başvuruda bulunmuştu. Valiliğin bu talebi reddettiği öğrenildi. Memur-Sen talebin reddedilmesinin ardından bir kez daha Taksim için valiliğe başvuruda bulundu. İkinci kez yapılan başvuruya henüz yanıt gelmedi. Ancak ilk başvurunun reddedilmesi nedeniyle ikinci başvuruya da olumlu yanıt beklenilmediği belirtdildi.

KESK: 1 MAYIS RUHUNA UYGUN ŞEKİLDE KUTLAMAK İSTİYORUZ
1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyen sendikalardan biri de KESK. KESK yürütme kurulu üyesi İlhan Yiğit, bütün illerde kutlama yapacaklarını söyledi. İstanbul için ise Taksim'de kutlama yapmak istediklerini belirten Yiğit, "1 Mayıs'ı ruhuna uygun şekilde Taksim Meydanı'nda kutlamak istiyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...