GATA'dan Yüksekova Devlet Hastanesi'ne doktor takviyesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
GATA'dan Yüksekova Devlet Hastanesi'ne doktor takviyesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

GATA’da çalışan doktorlardan bir kısmı, devam eden operasyonlara yeterli şekilde sağlık hizmeti desteği sağlamak amacıyla Yüksekova Devlet Hastanesi’nde görevlendirildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre; Yüksekova’da devam eden operasyonlara yeterli şekilde sağlık hizmeti desteği sağlamak ve Yüksekova Devlet Hastanesi’ndeki doktorlara yardımcı olmak maksadıyla, GATA’da çalışan doktorlardan bir kısmı Yüksekova Devlet Hastanesinde görevlendirildi. GATA’dan Yüksekova Devlet Hastanesi’ne görevlendirilen bir doktor, “Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde görevli öğretim üyelerinden buraya görevlendirilenlerden biriyim. Yaklaşık 10 gündür burada bulunuyoruz. Buraya gelen yaralıların tedavilerini yapıyoruz, onların bakımlarını yapıyoruz. Buradaki doktor arkadaşlarla beraber çalışıyoruz” diye konuştu. 
Yüksekova Devlet Hastanesi’nde çalışan bir doktor ise, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgemizde yürütmüş olduğu operasyonlar sürecinde GATA ekibiyle, silahlı kuvvetler personeliyle birlikte, organize bir şekilde, ekip halinde çalışma yürütüyoruz. Hastanede sivil hastaların tedavilerini devam ettirirken, yaralı polis ve askeri personelin de her türlü bakım, tedavi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...