Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli Luis Nani, Everton ile anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçeli Luis Nani, Everton ile anlaştı

GÜNDEM Haberleri

İngiliz basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Premier Ligi ekiplerinden Everton'la anlaşmaya vardı.

Geçen yaz transferin flaş takımı olan Fenerbahçe sezon sonunda yine çok konuşulacak hamleler yapmaya hazırlanıyor. Gerek kulüp çevrelerinden sızan bilgilere gerekse Avrupa medyasında yer alan haberlere göre Fenerbahçe'de çok önemli transfer gelişmeleri yaşanacak. Buna göre, uzun süredir tekrar Premier Lig'e dönme hayalleri kuran Luis Nani, sezon sonunda bu amacına ulaşacak. Sözleşmesindeki 8 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi ilk yılın sonundan itibaren geçerli olan Portekizli futbolcu bu hakkını hemen kullanacak.

NANI EVERTON İLE ANLAŞTI!

Nani'nin Everton'la el sıkıştığını yazan Avrupa medyası, İngiliz kulübünün 8 milyon Euro'yu ödemeye hazır olduğunu duyurdu.

HEDEF RIBERY

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe ise beklenen katkıyı sağlayamayan Nani'nin boşluğunu çok daha flaş bir isimle doldurmak istiyor. Sarı-lacivertli kulübün hedefindeki bu yıldızın Franck Ribery olduğu belirtildi. Sakatlığını atlattıktan sonra sahalara fırtına gibi dönen 33 yaşındaki Fransız futbolcu, bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen, Bayern Münih'in kadroyu gençleştirmek istemesi nedeniyle sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...