Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosna Hersek Başbakanı Zvizdiç, Çankaya Köşkü'nde

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Bosna Hersek Başbakanı Zvizdiç, Çankaya Köşkü'nde

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetine icabetle Türkiye'ye gelen Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdiç, Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetine icabetle Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdiç, Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılandı. İki ülkenin milli marşlarının çalınmasının ardından konuk Başbakan Zvizdiç, tören kıtasını 'Merhaba asker' diyerek selamladı. Törende Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da bulundu.

İki başbakan, törenin ardından basın mensuplarına poz verdi. Davutoğlu, daha sonra Çankaya Köşkü'nün balkonunda Zvizdiç'e Ankara'nın tarihine ve kültürüne ilişkin bilgi verdi. Başbakan Davutoğlu ile Bosna Hersek Başbakanı Zvizdiç'in yapacağı başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.
Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdiç'in ziyaretinin Bosna Hersek ile çok boyutlu ilişkilerin tüm veçheleriyle ele alınmasına ve uluslararası meselelere ilişkin işbirliğinin pekiştirilmesine imkan sağlayacağı belirtiliyor.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...