KPSS soruşturmasında 2 tutuklama daha

Düzenleyen: / Kaynak: AA
KPSS soruşturmasında 2 tutuklama daha

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2010 KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında haklarında geçen hafta gözaltı kararı alınan 2 şüpheli daha tutuklandı.

Yetkililerinden alınan bilgiye göre, savcılık dün şüpheli A.S'nin, bugün ise H.Ç'nin tutuklanmasını talep etti. Öğretmen olduğu öğrenilen şüpheliler, sulh ceza hakimliğindeki sorgularının ardından tutuklandı.

Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ın yürüttüğü 2010'daki KPSS sorularının usulsüz sızdırılması ve kopya iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, 24 ildeki 51 kişi hakkında, 30 Mart'ta gözaltı kararı alınmıştı.

Şüphelilerden geçen hafta 41'i yakalanmış, bunların da 13'ü "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, örgütlü sahtecilik ve terör örgütü üyesi olmak" suçlarından tutuklanmıştı. Son şüphelilerle birlikte tutuklu sayısı 15'e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...