Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da 13. İslam Zirvesi nedeniyle bazı yollar kapatılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'da 13. İslam Zirvesi nedeniyle bazı yollar kapatılacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da toplanacak, İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, zirve nedeniyle 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’den, 15 Nisan Cuma günü tedbirler sona erene kadar, bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Bu doğrultuda, Taşkışla Caddesi Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar yol çift yönlü araç trafiğine kapatılacak, akış Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

Gümüş Caddesi Harbiye Orduevi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar yol çift yönlü kapanacak, trafik akımı Halaskargazi Caddesi istikametine verilecek.

Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar da yol çift yönlü kapatılacak, trafik akımı Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar yol kapatılıp, trafik akımı Bayıldım Caddesi'ne verilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...