Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY 17 gün sonra Brüksel'e uçtu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
THY 17 gün sonra Brüksel'e uçtu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Terör saldırısı sonucu kapatılan ve uzun bir süre uçak seferlerinin yapılmadığı Brüksel Zaventam Havalimanı’nı tekrar uçuşlara açılmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) 17 gün aradan sonra ilk seferini bugün gerçekleştirdi.

İlk seferde Brüksel’e konser için giden Kenan Doğulu da yer aldı. 22 Mart tarihinde düzenlen terör saldırısı sonucu uzun bir süre uçuşlara kapatılan Brüksel Zaventam Havalimanı uçuşlara açıldı. Havalimanının kapalı olmasından dolayı iptal etmek zorunda kalan Türk Hava Yolları’nı 17 gün sonra Brüksel’e ilk seferini saat 07.55’de yaptı. Brüksel’e yapılan seferde 160 yolcu yer aldı. 

KORKU YOK HAYATIMIZ BAKMAK ZORUNDAYIZ 
Antwerp’de bugün vereceği konser için Brüksel’e gittiği belirten Kenan Doğulu, “Konser tarihimiz önceden belliydi. Brüksel’e yakın Antwerp kentinde konserimiz var oraya gidiyoruz. Brüksel Havalimanı’nın uçuşlara açılması bu konuda iyi oldu” dedi. Brüksel Havalimanı’na terör saldırısı olayının hatırlatılması üzerine Doğulu, “Korku yok. Korkuyla yanmaz. Hayatımıza bakmak ve yaşamak zorundayız” şeklinde yanıtladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...