İstanbul'un merkezinde bir hafta boyunca bu yollar kapalı

Düzenleyen:
İstanbul'un merkezinde bir hafta boyunca bu yollar kapalı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Şişli’de bulunan İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi toplantısı nedeniyle, 9-15 Nisan tarihleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) zirvesi nedeniyle bazı yolların 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’den 15 Nisan Cuma günü ‘tedbirler sona erene kadar’ trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

*Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı’ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı’na kadar çift yönlü araç trafiğine kapatılacak, trafik akımı Asker Ocağı Caddesi’nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

*Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı’na kadar çift yönlü kapatılacak, trafik akımı Halaskârgazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

*Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi’ne kadar çift yönlü kapatılacak, trafik akımı Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi’ne yönlendirilecek.

*Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesi’ne kadar kapatılacak, trafik akımı Bayıldım Caddesi’ne yönlendirilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...