Şırnak'ta bir polisin şehit eden terörist böyle vuruldu

Düzenleyen:
Şırnak'ta bir polisin şehit eden terörist böyle vuruldu

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Silopi'de teröristlerce polis aracına düzenlenen, bir polisin şehit olduğu, 4 polis memurunun yaralandığı saldırıda bir teröristin vurulma anının görüntüleri yayınlandı.

5 Nisan'da Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca farklı noktalardan roketatarla gerçekleştirilen saldırıda özel harekat polisi Yaşar Yavaş şehit olmuş, 4 polis de yaralanmıştı. Saldırı sonrasında güvenlik güçleri teröristlere anında karşılık verdi.

TERÖRİSTLERDEN BİRİNİN VURULMA ANI KAMERADA

Saldırının ardından güvenlik güçlerince yürütülen, 2 teröristin etkisiz hale getirildiği, bir teröristin sağ olarak yakalandığı operasyona ilişkin kaydedilen görüntüde bir teröristin vurulma anı yer alıyor.

DUVARIN ARKASINA GİZLENMİŞTİ

Zırhlı aracın kamerasına yansıyan görüntüde saldırı hazırlığında olan ve duvar arkasında gizlenen terörist güvenlik güçlerince vuruluyor.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, 2 M16 uzun namlulu silah, 2 Kalaşnikof uzun namlulu silah, 2 roketatar, 11 roketatar mermisi, 11 roketatar sevk fişeği, 6 el bombası, telsiz, sırt çantası, düdüklü tencerede hazırlanmış el yapımı patlayıcı, haç simgesi bulunan tespih, kablo ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Silopi'de terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 32/Ç maddesi gereğince aynı gün saat 04.30'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...