Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da polis noktalarına zırhlı kulübeler konuldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Diyarbakır'da polis noktalarına zırhlı kulübeler konuldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların tamamlandığı Sur ilçesinin ardından kentin giriş ve çıkış noktalarına da güvenlik amaçlı zırhlı kulübeler yerleştirildi.

Diyarbakır'da Sur ilçesinin ardından, kentin giriş ve çıkış noktalarına güvenlik amaçlı zırhlı kulübeler yerleştirildi.

Sur'da PKK'lı teröristlerin yakalanması, çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca yürütülen operasyonların başarıyla tamamlanmasının ardından terör saldırılarına karşı kentte güvenlik önlemleri arttırıldı.

Bu kapsamda, Gazi Caddesi boyunca kurulan 4 zırhlı kulübenin yanı sıra Şanlıurfa, Elazığ, Mardin ve Silvan yolunda bulunan güvenlik noktalarına da zırhlı kulübeler yerleştirildi.

Güvenlik önlemleri kapsamında polis lojmanları ile bazı polis merkezlerinin yakınlarına da zırhlı kulübeler yerleştirildiği öğrenildi.

Polislerin nöbet tuttuğu 15 tonluk zırhlı güvenlik kulübelerinde klima sistemi, ısıtıcı, telefon, silah dolabı, havalandırma fanı, sandalyeler, 2 alarm butonu ve ABC tipi yangın tüpü yer alıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...