Antalya'daki FETÖ/PDY operasyonunda 23 zanlı mahkemede

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Antalya'daki FETÖ/PDY operasyonunda 23 zanlı mahkemede

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 23 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 23 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Antalya Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 23 kişi, savcılıkta ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildi.

İfade işlemleri tamamlanan zanlıların savcılıkça "terör örgütü üyeliği", "FETÖ/PDY kapsamında faaliyetlerde bulunmak" ve "evrakta sahtecilik" suçlamalarından tutuklanmaları istenerek mahkemeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince 8 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından 5 Nisan'da, Antalya, İzmir, İstanbul, Sakarya, Mersin, Muş ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden biri emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...