Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekova'da sessiz gece ardından yoğun operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yüksekova'da sessiz gece ardından yoğun operasyon

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde belirlenen PKK'lı teröristlerin oluşturduğu barikatlar top atışlarıyla imha edilirken, hendek ve barikatların yoğun olarak bulunduğu mahallerde sürekli silah sesleri duyuluyor.

PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi kazdıkları hendeklerin kapatılması, oluşturulan barikatların kaldırılması için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu'na bugün de devam edildi. Sessiz geçen gece ardından bu sabahtan itibaren mahalle aralarında belirlenen hedefler top atışlarıyla vuruldu. Zırhlı araçlarla girilen Dize, Kışla, Mezarlık, Orman, Kaniheyder, Cumhuriyet, Göngür ve Esentepe Mahallesi'nde yoğun silah ve çatışma sesleri duyuldu. İlçenin tüm mahallerinde operasyonu sürdüren polis ve askerler bir taraftan da hendek ve barikatları temizlemeye çalışıyor.
Şu ana kadar 138 PKK'lının etkisiz hale getirildiği, 207 el yapımı patlayıcının imha edildiği Yüksekova'da bugün zaman zaman hava hareketliliği de görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...