Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit polisi binler uğurladı

Düzenleyen:
Şehit polisi binler uğurladı

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis lojmanlarına düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Benli, memleketi Hatay'da yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Hatay Havaalanı'ndan alınan şehit polis Ahmet Benli'nin cenazesi, uzun araç konvoyuyla merkez Antakya İlçesi'nin Esentepe Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Bir hafta önce izinli olarak geldiği memleketinde yakınları ve arkadaşlarıyla helalleştikten sonra gittiği görev yerinde şehit olarak Türk bayrağına sarılı tabutla dönenen Benli'nin cenazesinin eve gelmesiyle baba Cemal ve anne Aynur, kardeşleri, eşi Turna Benli ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

3 kardeşin en büyüğü olan Ahmet Benli'nin cenazesi, duaların okunup helallik alınmasının ardından Antakya Mezarlık Kompleksi'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene Hatay Valisi Ercan Topaca, milletvekilleri ile şehidin ailesi, yakınları ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Murat Ege ve Cemal Efe adında 2 çocuk babası olan şehidin naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından meslektaşları tarafından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Aracın arkasından giden vatandaşlar tekbirler getirdi. Benli, şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...