Bolu'da terör operasyonu: 4 tutuklama

Bolu'da terör operasyonu: 4 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Bolu'da, Ankara'dan gelen özel harekat ekipleri tarafından yapılan ve 2 teröristin ölü ele geçirildiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan, üniversite öğrencileri Muhammet A, Mazlum E, Gıyasettin Ö. ve Ahmet Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Üniversite öğrencisi N.A ve A.Y. ile D.D. adlı kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bolu'nun Paşaköy Mahallesi Berberler Sokak'taki 4 bloktan oluşan sitedeki bir apartmanda, 7 Nisan'da Ankara'dan gelen Polis Özel Harekat ekipleri tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda, 2 PKK terör örgütü üyesi etkisiz hale getirilmiş, evde yapılan aramada 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 2 tabanca, 2 el bombası, 2 kilogram civarında A4 tipi patlayıcı ve 3 kilogram civarında C4 tipi patlayıcı ele geçirilmişti.
Operasyona ilişkin terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan 7 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...