Yüksekova'da teröristlerin çivili bombaları bulundu

Düzenleyen:
Yüksekova'da teröristlerin çivili bombaları bulundu

GÜNDEM Haberleri

Yüksekova'da PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda ele geçen 'çivili' bombalar hainliğin boyutunu gözler önüne seriyor.

Hakkari Yüksekova’da PKK’ya yönelik devam eden ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ operasyonunda ele geçen bombalar, teröristlerin gözünü ne kadar kan bürüdüğünü bir kez daha gösterdi.

ÇAYDANLIKLARA ÇİVİ YERLEŞTİRİYORLAR
Güvenlik kaynakları, ilçede devam eden operasyon sırasında çekilen fotoğrafları basınla paylaştı. Hainler, çaydanlıklara yerleştirdikleri bombaların etkisini arttırmak için çaydanlığın metal yüzeyine çiviler yerleştiriyorlar.

Güç koşullar altında aylardır bölgeyi teröristlerden arındırmaya çalışan güvenlik görevlilerini hedef alan PKK’lıların, hazırladıkları bu el yapımı bombalara çivileri yerleştirirken ‘parça tesirli’ bombanın etkisini arttırmak için çivileri bir ters bir düz olarak yerleştirdikleri görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...