Özgecan'ın katili öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Özgecan'ın katili öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hunharca öldürülen Özgecan Aslan'ın müebbet hapis cezasına çarptırılan katili Ahmet Suphi Altındöken cezaevinde vurularak öldürüldü, babası ise yaralı...

Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları cezaevinde vuruldu. Yaralanan baba ile oğlu ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Türkiye'de ölümüyle infial oluşturan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı.
Özgecan'ın katili öldürüldü
Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tesbit edilmişti. Az önce Ahmet Suphi Altındöken'in öldüğü haberi geldi.
Özgecan'ın katili öldürüldü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...